Tuesday, February 2, 2010

BuHsAn

ArGhhhhh, Saya tension dah buhsan, Tak tau nak buat apa. Masa terluang dihabiskan dengan tidur dan menyampah seranah kat seseorang. Luar nampak baik, tapi dalam tetap nampak baik kot, tapi yang lagi dalam, busuk, hampeh cam tapai. Wawawawawa

  • Hari selasa kena present physic teaching method, presentation itu bukan menjadi masalah bagi saya yang bercita-cita menjadi ahli politik wang, tapi saya punya bukan english britain tapi english keterengganuan. Jadi bahan jenaka lagilah saya ini,
  • Saya malas nak pikiaq apa2 lagi, baik tidu je, Ahlam Wassalam semua. ArGGhhh

4 comments:

Jaha @ FiGo said...

Apa ko merepek nie setan....

RajaOdang said...

kekawang mu tak pernah pegi London, sebab tu mereka tak pernah dengar orang2 di sana buat presentation, sebijik macam mu buat sebab dah ramai dah orang2 London yang telah vacation ke tempat mu dan bawa balik englishmu ke sana. Tah caya suruh depa pi sana.... betoi ni....

Jaha @ FiGo said...

Hahahahhaa, salah satu support yang diperlukan

xteam said...

my neng is deng.. I would like to preseng to all of you my dedicationg.... bla.. bla... bleng....

Post a Comment